viernes, 7 de mayo de 2010

ENS HA AGRADAT SER CUINERS I CUINERES

QUINA AVENTURA HEM VISCUT AMB EL TALLER DE CUINA!!!!!!!

PER UN COSTAT, LES MARES HEM AMPLIAT ELS CONEIXEMENTS SOBRE ALIMENTACIÓ GRÀCIES A LA MAGNÍFICA XARRADA QUE ENS HA OFERIT EVA FORTUÑO (DIPLOMADA EN NUTRICIÓ I COL.LABORADORA EN DIFERENTS INSTITUCIONS PÚBLIQUES).

ENS HA ENSENYAT A ELABORAR UN MENÚ SALUDABLE PER ALS NOSTRES FILLS, LES PROPIETATS DELS DIFERENTS ALIMENTS AIXÍ COM INTERESSANTÍSSIMS CONSELLS PER CREAR UNS HÀBITS ALIMENTÀRIS SALUDABLES.

MOLTES GRÀCIES A EVA PER TOTS ELS CONEIXEMENTS QUE ENS HA TRANSMITIT I PER FER UNA XARRADA TANT MOTIVADORA.


I, PER UN ALTRE COSTAT, AMB ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES, ENS HEM FICAT ELS DAVANTALS I, DE LA MÀ DE MONTIEL (HOSTAL SANT JOAN) ENS HEM CONVERTIT EN UNS CUINERS D'ALLÒ MÉS PROFESSIONALS.

HEM ELABORAT UNA EXQUISITA COCA DE TOMACA I UNA DELICIOSA "BROCHETA" DE FRUITES. AMB LES FOTOS QUE A CONTINUACIÓ MOSTREM SOBREN LES PARAULES PER DESCRIURE COM DE GENIAL VA ESTAR.

PERÒ, ABANS, UN AGRAÏMENT MOLT SINCER PER A MONTIEL, PER OBRIR-NOS LA SEUA CUINA, COMPARTIR ELS SEU TEMPS I ELS SEUS CONEIXEMENTS I PER LA PACIÈNCIA DE TINDRE A 30 "DEMONIETS" PEL SEU RESTAURANT. MOLTÍSSIMES GRÀCIES.







No hay comentarios:

Publicar un comentario