viernes, 21 de enero de 2011

ESCOLA DE PARES I MARES 2010-2011

COMENÇA L'ESCOLA DE PARES I MARES


Un any més iniciem amb il·lusió una nova edició de L'ESCOLA DE PARES I MARES amb el mateix objectiu que la resta d'edicions:

-Compartir les preocupacions que dia a dia ens van sorgin en la tasca d'educar als nostres fills i filles.

-Ampliar els coneixements i tècniques per saber respondre a les diferents situacions que se'ns presenten com a pares i mares implicats en l'educació dels nostres fills.

Però, en la nostra vida diària no només hem de saber respondre de manera efectiva respecte als nostres fills/es sinó també com a parella en el nostre matrimoni o relació sentimental i en la nostra tasca laboral.

Per aquest motiu, aquesta edició anirà també adreçada a com "mantindre viva" la relació de parella quan hi ha fills així com a tindre també moments per a nosaltres individualment.

El darrer dimecres vam encetar l'apartat d'educació dels nostres fills/es amb el "Taller Estem a temps" dirigit per José Gisbert, psicòleg i tècnic de l'Unitat de prevenció Comunitària(UPC) dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real.

En aquest taller treballarem L'Inteligència Emocional per a així ajudar als nostres fills/es a ser socialment hàbils. Aquest dimecres hem començat amb l'autoestima i l'empatia. El calendari per a les pròximes sessions és el següent:

FEBRER
Dimecres 16-15'15 hores: Comunicació assertiva i relacions interpersonals.

MARÇ
Dimecres 16-15'15 hores: Presa de decisions i solució de problemes.

ABRIL
Dimecres 13-15'15 hores: Emocions, Tensions i estrés.

Açò és només una part del que conformarà l'escola de pares i mares d'aquest curs 2010-2011. En breu vos informarem de la resta d'activitats plantejades. No obstant, si teniu idees, suggeriments o activitats per millorar l'organització no dubteu en fer les vostres aportacions a:



ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!
















No hay comentarios:

Publicar un comentario